Atelier Pippilotta heeft weer een paar hele mooie pakketten aan haar collectie toegevoegd. Natuurlijk kun je deze pakketten bestellen bij Bergenvilt! 

Mocht je een pakket (of meerdere) willen bestellen dan hoor ik het graag. Over het algemeen zijn de pakketten vanaf het moment van bestellen na ongeveer 3 à 4 dagen bij jou thuis.

Dit zijn de nieuwe pakketten:

Regenboogvlinder € 10,50

Deze prachtige vlinder in pastelkleuren heeft een spanwijdte van 16 cm. De vleugels bestaan uit drie lagen vilt waardoor ze mooi in model blijven. Ze houdt een kristal van melkglas vast en hoopt straks in menig huis te mogen fladderen. Boven de seizoenstafel, op een kinderkamer of als symbool van hoop en troost.

Muizepluis € 6,50

Een lief muisje met beweegbare armen en benen. Door de kleine herstelsteekjes lijkt ze wat sleets. Zittend is ze 8 cm en hoort bij Kleintje Konijntje, Meneertje Beertje en Snoezepoes.

 

 

Uiteraard kun je deze nieuwe pakketten ook tijdens een workshop bij Bergenvilt komen maken. Vanaf 28 april geef ik weer workshops aan 2 personen tegelijk. Je bent van harte welkom!

Atelier Pippilotta heeft haar assortiment een update gegeven. Er zijn weer prachtige nieuwe pakketten ontworpen, een aantal pakketten zijn uit het assortiment gegaan en patroonbladen zijn nu rechtstreeks bij het atelier te bestellen. De nieuwe lentepakketten zijn natuurlijk te bestellen via Bergenvilt.

De nieuwe lente pakketten in het assortiment zijn:

Lenteboom € 9,90

De lenteboom is de herfstboom maar dan in een lenteversie. Doordat er elektriciteitsdraad in zit blijft hij stevig staan. De blaadjes zijn van prachtig geverfd sprookjesvilt. Twee Turkse tortelduifjes hebben een nest gebouwd en er zelfs al eitjes in gelegd. De boom is 22 cm hoog.

Hazenbaby's €7,90

Drie lieve hazenbaby’s in zoete lentekleuren vilt. Ze zijn 6 cm lang en eenvoudig om te maken door onder andere hun houten hoofdjes van 20 mm. Met een geknikt oortje en koddig staartje zijn ze echte hartendiefjes voor de Pasen.

Snoezepoes € 6.50

Snoezepoes is een nieuw vriendje voor Kleintje Konijntje en Meneertje Beertje. Zittend is ze 7 cm en ze heeft een mooi reebruine kleur licht en een getint gezichtje.

Wil je één of meerdere pakketten van atelier Pippilotta bestellen? Dat kan! Geef via de mail aan mij door wat je wilt kopen. Na betaling bestel ik het voor je en stuur ik de bestelling naar je op of kom je jouw bestelling ophalen.

 

Atelier Pippilotta heeft besloten om patroonbladen zelf te gaan verkopen. Wil je weten welke dat zijn? Kijk dan op haar Etsy shop.

Voor de winkel WAAR in Apeldoorn heb ik 100 engeltjes mogen maken. Tachtig daarvan zijn bestemd voor kerstpakketten en 20 engeltjes zijn in de winkel te koop. Bijzonder hoor, om de door mij gemaakte producten in de winkel te zien liggen.

Atelier Pippilotta heeft weer prachtige nieuwe pakketten ontworpen. Deze nieuwe herfst- en sinterklaaspakketten zijn te koop bij Bergenvilt. Dit zijn ze:

Twee herfstkinderen € 9,50

Deze twee schatjes zitten warmpjes naast elkaar en houden beide een houten paddenstoeltje vast. Hun mutsjes zijn gemaakt van rood buistricot. Een eenvoudig knuffelbaar setje dat graag een plekje op jouw seizoenstafel vindt. Ze zijn 11 cm. hoog.

Kabouter Stoffeltje maakt herfstkleren €7,90

Voor de herfst heb je weer andere kleren nodig dan voor de zomer. Een warm vest kan goed van pas komen op koude avonden. Dat weet deze kabouter goed en hij heeft zijn voorraadbak gevuld met mooie herfstkleuren. Het lint en schaartje zitten ook in het pakket. De kabouter is 12 cm. hoog.

Aanvulling voor het kabouterfeestje € 9.00

Dit pakket is een aanvulling op het kabouterfeestje. De kabouters moeten natuurlijk ook aan een tafel kunnen zitten en dat kan op bladstoelen en paddenstoelkrukjes. Daarbij kunnen ze thee uit de theepot in eikelkopjes schenken en een lekker stukje bessentaart eten. Voor de vulling van de tafelpoot, stoeltjes en krukjes heb je nog rijst of steentjes nodig om ze te vullen. De stoelen zijn 7 cm. hoog.

Sinterklaas kapoentje €8,50

Een compleet en eenvoudig te maken tafereel. Het schoentje is gevuld met een verlanglijstje, wortelen en hooi voor het paard. Als je er een mooi liedje bij zingt rijdt Sint vast je huisje niet voorbij, de Pietjes hebben de cadeautjes al bij zich. Sinterklaas en de Pietjes zijn gemaakt op houten kegeltjes van 35 mm.

Sinterklaasbootje € 5,00

Elk jaar zijn de pakketten van de twee Pietjes en Sinterklaasje erg geliefd. Om het setje nog completer te maken is er een versierd bootje bij gemaakt.

Wil je één of meerdere pakketten van atelier Pippilotta bestellen? Dat kan! Geef via de mail aan mij door wat je wilt kopen. Na betaling bestel ik het voor je en stuur ik de bestelling naar je op of kom je jouw bestelling ophalen.

Op zaterdag 7 maart 2020 vindt in Zeist (Socrateslaan 24) een themadag plaats met als thema Kind en Ruimte. Je kunt een inspirerende lezing bijwonen en verschillende workshops volgen.
Deze dag wordt georganiseerd door Pedagogie voor het jonge kind en duurt van 10.00 – 16.00 uur.

In de pauzes zijn er winkeltjes en Bergenvilt is ook van de partij!
Je kunt bij mij jaartafel popjes en -dieren kopen voor je winter/lente/paas/zomer jaartafel. Naast deze kant en klare producten, verkoop ik pakketjes die je thuis zelf kunt maken.

Als je meer informatie wilt over deze dag kan je kijken op https://pedagogievoorhetjongekind.nl/Agenda/

Heb je zin om in een rustige omgeving iets moois te maken?

Kom dan naar Bergenvilt en geniet van een inspirerende workshop.
Tot en met 31 maart 2020 krijg je 20% korting op alle workshops!

Je maakt een popje, dier of iets uit de natuur voor op de jaartafel. We gebruiken natuurlijke materialen zoals vilt en schapenwol.

Heb je interesse?
Kijk dan bij het workshop aanbod, kies een leuke workshop uit en geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.et.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Deze website maakt gebruik van een aantal standaard cookies om de werking van de site te garanderen.
Ok
-